MEDLEM HOS OSS

”Vi har medlemskapet som passar dig och din golf”

Som medlem på Tortuna Golfklubb blir du inte bara en del i vår trevliga klubb, vi tycker också att tillgängligheten är viktig och vi vill att våra medlemmar ska uppleva att det finns gott om bokningsbara tider. Dessutom vet vi att livssituationer ser olika ut för alla, så möjligheterna om hur mycket golf du kan spela varierar. Vi försöker därför att möta detta med olika typer av medlemskap som möter just ditt golfbehov.

Som medlem hos oss betalar du din årsavgift via Min Golf, den sida där du som golfare annars registrerar ditt HCP på och bokar din starttid. Där kan du även ta fram kvitto för exempelvis friskvård. Dessutom har du en rad olika sätt att betala din årsavgift på. För mer information gällande tillvägagångssättet att betala via Min Golf.

FULLVÄRDIGT MEDLEMSKAP

Ett maxat medlemskap där du får tillgång till vårt förmånspaket med rabatterade greenfees på våra samarbetsklubbar, rabatter och erbjudanden från verksamheter i närområdet. Dessutom ingår fri tillgång till att nyttja vår bana och anläggning. Är du ung eller gammal så är det även extra förmånligt, där vi subventionerar prislappen baserat på din ålder. Detta medlemskap passar verkligen alla golfare som vill ta del av våra många fördelar på Tortuna Golfklubb.

 • Junior 5-10 år 800 kr
 • Junior 11-18 år 1 595 kr
 • Junior 19-21 år 1995 kr
 • Student 2 649* kr
  inkl. Städavgift
 • Senior 22-30 år 3 669* kr
  inkl. städavgift
 • Senior 31-64 år 6 299* kr
  inkl. städavgift
 • Senior 65-79 år 5 799* kr
  inkl städavgift
 • Senior 80+ år 3 499* kr
  inkl. städavgift

* Städavgift på 300 kr är inkluderande i årsavgiften ovan. Denna avgift återfås i form av presentkort eller rangekort, efter deltagande i minst 4 timmar av klubben utsett arbete, tex städdag, kommittéarbete eller liknande.

HÖSTERBJUDANDE

Vi välkomnar fler medlemmar till Tortuna Golfklubb för att bli en del i vår härliga klubb. Om du blir ny medlem hos oss nu, så ingår även årsavgiften för hela 2024. Erbjudandet gäller nytecknande av medlemskap mellan 25/8 till 31/10 2023. Observera att erbjudandet enbart gäller fullvärdigt medlemskap och ej för juniorer eller tillsammans med familjerabatten. 

När du skickat in din ansökan och den har hanterats av klubben så skickar vi tillbaka ett mail till dig. Efter det finner du hela årsavgiften för betalning inne på Min Golf. Du har, precis som vanligt, 4 olika betalningsalternativ. Årsavgiften betalas antingen via Swish, Kort/Kreditkort, Delbetalning eller Faktura via SwedbankPay. När årsavgiften är betald eller betalsättet med delbetalning eller faktura är valt, är du medlem i klubben.

Under våren 2024 kommer du behöva acceptera villkoren för förnyat medlemskap, men klubben tar då bort kostnaden för årsavgiften. Vi skickar givetvis ut information när det är dags. 

Du ansöker längre ner på sidan och väljer alternativet ”fullvärdig medlem” eller ”fullvärdig medlem med studentrabatt”. Studierabatten gäller enbart om du kan styrka studier även för 2024.

FAMILJERABATT

För att ta del av vår familjerabatt behöver familjen bestå av 2 vuxna och minst 2 juniorer där alla ska vara  boende på samma adress. Alla behöver också vara fullvärdiga medlemmar i klubben för att kunna ta del av rabatten.

De vuxna får 25% rabatt vardera på sin medlemsavgift och spelavgift. Juniorerna får 50% rabatt vardera på samma avgifter.

Familjerabatten kan ej användas tillsammans med hösterbjudandet.

SÅ HÄR ÄR DIN ÅRSAVGIFT UPPDELAD

Årsavgiften består av minst två delar, beroende på vilket medlemskap du har. En del betalas till Tortuna Golfklubb, vår förening som inte är momspliktig. Denna avgift kallar vi medlemsavgift. Har du på ditt medlemskap även en spelrätt (spelrättshyra) och en städavgift, så betalas dessa också till Tortuna Golfklubb.

Den del som kallas spelavgift betalas till vårt driftbolag, Golf i Tortuna AB. Bolaget ägs till 100% av Tortuna Golfklubb. Bolaget är momspliktigt och det är endast denna avgift som berättigar till friskvård.

Alla dessa avgifter tillsammans kallar vi årsavgift.

ÖVRIGA MEDLEMSKAP

Här finner du enklare medlemskap där du får tillgång begränsat antal spel på vår bana men ändå har en klubbtillhörighet och får information och utskick från klubben. Dessutom ingår fri tillgång till att nyttja vår anläggning. I nedanstående medlemskap ingår INTE några förmåner, samarbetsklubbar eller möjligheter att nyttja rabatter.

De digitala greenfeecheckarna gäller för innevarande år och kan endas nyttjas under det år som medlemskapet gäller. Det går inte att ha medlemskapen på autogiro.

 • Vardag 5 449* kr

  Spelar fritt vardagar, helger full greenfee
  inkl. städavgift

 • Greenfee 2 349 kr

  2 digitala greenfeecheckar ingår
  Vid spel efter fria rundor betalas halv greenfee

 • Enkelt 1 195 kr

  2 digitala greenfeecheckar ingår
  Vid spel efter fria rundor betalas full greenfee

 • Passiv 700 kr
  Ingen rätt till spel

* Städavgift på 300 kr är inkluderande i årsavgiften ovan. Denna avgift återfås i form av presentkort eller rangekort, efter deltagande i minst 4 timmar av klubben utsett arbete, tex städdag, kommittéarbete eller liknande.

Medlemsansökan