VÅRA TRÄNARE

”Träning ska innehålla glädje och gemenskap”

På Tortuna Golfklubb vill vi kunna erbjuda alla våra medlemmar ett starkt och bra träningskoncept. Vår träning på Tortuna Golfklubb ska ha ledorden – tillgänglighet, bredd och utveckling. Dessutom skall träningen ha fokus på glädje och gemenskap. Till säsongen 2023 har vi stärkt upp med ytterligare en tränare på klubben där våra tränare har olika inriktingar.

Givetvis kommer båda våra tränare att erbjuda privatlektioner. Ni bokar in er önskade lektion genom att ta kontakt med vår reception. Inom kort lanserar vi en bokningsbar tjänst här på sidan.

Peter Lagge Lagelius

Tränare – Medlemmar & Nybörjare

Peter ”Lagge” Lagelius har varit med på klubben från start och har under många år varit en viktigt funktion på klubben. Han har en gedigen erfarenhet kring utbildning och utveckling av golfare, samt expert på att ta fram nya golfare till idrotten.

Sofia Ljungqvist

Tränare – Juniorer

Sofia Ljungqvist är vårt nya tillskott här på klubben. Hon har en bakgrund som proffsgolfare på LETAS-touren samt varit tränare på andra klubbar i närområdet. Ett energiknippe som kommer ge juniorerna det stöd och utbildning de behöver.