Banan stängd

Vi har fortsatt tråkiga besked… 😔
Tidigare har vi informerat om att banan varit stängd och att vi kommer uppdatera när vi öppnar igen. Nedan ser ni datum som banan, restaurang och reception håller stängt. Ni når oss givetvis fortfarande på telefon eller mail.


Stängt:
7/8 – 10/8
13/8 – tillsvidare

 

Uppdatering och status på banan: (14/8)

Tyvärr har de senaste veckornas regn påverkat vattennivån i ån, som stigit till helt galna nivåer. Det betyder att det även påverkar vår bana. Banan är i övrigt visserligen fortfarande något blöt, men börjar närma sig ett dugligt spelbart skick. (I alla fall med ett par extra strumpor med sig i bagen för ombyte.)

Men, det som stoppar oss nu är att ta sig runt på banan vid banans många vattendrag. Det är fullkomligt mättat i alla vattendrag som ska ta hand om vattnet. Eftersom ån är så pass mättad, åker vattnet tillbaka ut på vår bana. Dessutom, vill vi även se till så att banan inte utsätts för ett onormalt slitage på våra fina ytor som kan sätta konsekvenser för skicket resten av säsongen. Vi tycker helt enkelt inte att det är rättvist att skicka ut spelare på en banan som inte är fullt klippt överallt eller har några hål där sjöar bildats. Därför ber vi om lite extra tid, så vattnet kan dra sig tillbaka och vi kan presentera en bättre produkt ut till gäster och medlemmar. Vi håller tummarna på att det går fort!