Nu närmar det sig!

Som vi har hintat om tidigare, så handlar inte vår golfvecka i år bara om våra golftävlingar. Vi har valt att satsa lite extra på aktiviteter utanför tävlingarna som riktar sig mot både golfare och icke golfare.

Bland annat har vi i år lotterier med teman som golf, ost&vin och familjedag. Dessutom erbjuder vi varje dag en gissningstävling där du kan vinna fina priser. Såklart kommer golfveckan bestå av en rad olika kvällsaktiviteter i samband med prisutdelningarna, så vi kan erbjuda en riktig folkfest. Så, även om du inte tävlar på golfveckan, kom ut till klubben med hela familjen efter 17.00 för att vara med på våra kvällsaktiviteter. Helt i linje med vår slogan – en klubb att trivas på.

Såklart kommer även Golfbistron att hålla extra öppet under hela golfveckan och haka på folkfesten. En härlig buffé dukas upp varje kväll inne på Golfbistron, givetvis till ett förmånligt pris. Buffén öppnar kl. 17.00 varje dag.

Måndag & Torsdag: Italiensk afton – 249:- / person
Tisdag & Fredag: Taco fiesta – 249:- / person
Onsdag & Lördag: Mixed grill – 299:- / person

Säkra din plats redan nu genom att boka bord. Vi har bara ett begränsat antal platser till buffén varje kväll. Du säkrar din plats genom att maila till kansli@tortunagk.com.

Vi ses v. 29 på Tortuna Golfklubb!